Incluzio Leiden > Nieuws > Organiseer iets leuks op Burendag en maak kans op 100 euro budget!

Organiseer iets leuks op Burendag en maak kans op 100 euro budget!

Zaterdag 28 september is het Burendag

Op zaterdag 28 september vieren we weer Burendag, een jaarlijks terugkerend evenement dat draait om gezelligheid en saamhorigheid in de buurt. Dit initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts wordt elk jaar op de vierde zaterdag van september georganiseerd. Het is dé dag om iets goeds te doen voor elkaar en voor de buurt, want goede buren maken echt het verschil.

Doe mee en win €100,- voor jouw buurtinitiatief!

Wij moedigen iedereen aan om mee te doen aan Burendag en iets te organiseren met of voor je buren. Of het nu een gezellige buurtborrel, een gezamenlijke tuinopruiming, of een andere activiteit is, wij horen graag jouw plannen! Als extra stimulans verloten we onder de deelnemers één keer een budget van €100,- per wijk om jouw initiatief te realiseren.

Hoe doe je mee? 

Heb jij een leuk idee voor Burendag? Laat het ons weten en meld je aan bij de buurtcoach van jouw Huis van de Buurt én meld je initiatief ook aan op www.burendag.nl. Een week van te voren maken we bekend wie de gelukkige winnaar is!

Dit is de kans om samen met de buurt iets leuks neer te zetten. We kijken ernaar uit om te zien wat voor moois er op Burendag in Leiden gebeurt!

Samen maken we Leiden nog gezelliger!